SPECJALNIE DLA ZIOMKA KTÓREGO POZNALI¦MY NA KONCERCIE WBIJAC NA JEGO STRONE SCIAGAC ALBUM MICHAJAH http://www.michajah.pl/
Có¿ mo¿na powiedzieæ o tej p³ycie,chyba tylko jedno-zajebista.W ostatnim czasie s³ysza³em wiele LP,które wpuszczano na rynek,ale w³a¶nie p³yta ch³opaków z Ursynowa zrobi³a na mnie ogromne wra¿enie.Przede wszystkim profesjonalizm.P³yta jest poprostu dopracowana w ka¿dym calu.Poza tym Molesta wpad³a na spoko pomys³ by zaprosiæ tylu znakomitych wykonawców.Na p³ycie us³yszymy min.O.S.T.R,Jamal,Eldo,czy Pezet.Nie wiem,czy te¿ kto¶ zauwa¿y³ ale w jednym ze skitów mo¿emy us³yszeæ...a tu nie powiem,odsy³am do s³uchania.Teraz mo¿e co¶ o zawarto¶ci kr±¿ka.No có¿...Dla ka¿dego co¶ mi³ego.Mo¿emy us³yszeæ kawa³ki powa¿ne,jak i pisane nieco z przymru¿eniem oka.Ale tego ju¿ nie uda mi siê opisaæ.Na p³ycie mocno wyczuwalny jest klimat powrotu Molesty do korzeni.Mo¿e to nie kawa³ki znane nam ze "Skandala",czy "Ewenement",ale nie jest to te¿ p³yta w konwencji "Nigdy nie mów nigdy".Sam osobi¶cie poprostu polecam pój¶æ do jakiego¶ sklepu muzycznego,zainwestowaæ 30 pln na polski przemys³ muzyczny,kupiæ p³ytê i przes³uchaæ.Gdy¿ ¿aden dziennikarz,a tym bardziej ja nie opiszê wam zawarto¶ci tego kr±¿ka.Có¿ dla mnie to projekt,który w ostatnich latach jest jednym z najlepszych w naszym kraju.Takie jest moje zdanie,wy oczywi¶cie nie musicie siê z nim zgadzaæ,ale je¶li macie choæ trochê szacunku dla historii,ta p³yta powinna znale¼æ siê na waszych pó³kach.ELO
Troko
Lista utworów:
1. Moi Kumple - Intro
2. Nikt I Nic (feat. Wigor)
3. Pakuj Mandzur - Skit
4. Wszystko Wporzo (feat. Jamal, Grizzlee)
5. Do Utraty Tchu (feat. Eldo)
6. Uwaga (feat. O.S.T.R.)
7. Mówiê Nie (feat. Ten Typ Mes, Pezet, DJ. B)
8. Martwiê Siê (feat. Ero, Pablopavo)
9. Poczta - Skit
10. Tu Jest Tak
11. Tych Kilka... (feat. Emil Blef, DJ. B, DJ Variat)
12. Kiedy ¦pisz... (feat. Fu)
13. Czasem
14. Na Wszelki Wypadek (feat. Emes, DJ. B)
15. W Szufladzie (feat. DJ Haem)
16. Inspiracje (feat. Kosi, Fisz, DJ. B)
17. Lubiê Siê W³óczyæ (feat. Pjus, Eldo, DJ. B, Olga.S)
18. DJ. B Track